Skip to main content

About

Babette is een geboren onderneemster en bovenal een harde werker met een duidelijk doel voor ogen. 22 jaar jong, onlangs al een 5-jarig jubileum mogen vieren als pedicure en allround schoonheidsspecialiste bij een gerenommeerde salon in het hogere segment.

Wordt intens gelukkig van vakanties, shoppen, haar familie, koken en dan lekker eten. Haar glas is altijd halfvol (het liefst met champagne). Staat altijd voor iedereen klaar, impulsief, empathisch en de beste vriendin die je je kunt wensen.

Tegenwoordig hebben we allemaal veel verplichtingen. Hoe fijn is het dan om even te ontspannen, niets te “moeten” en gewoon wat tijd voor jezelf te nemen? Dit inspireerde Babette om een zijstapje te maken. En dat is werken vanuit haar gevoel en intuïtie, met en voor mensen, om echt iets voor anderen te kunnen betekenen. Haar empathie in combinatie met de massage zorgt ervoor dat het niet zomaar een gewone stoelmassage is, maar ook een moment van rust, een verwenmoment, even helemaal niets. Kortom, een moment van tijdloosheid in deze toch al zo gehaaste wereld.

Ze heeft niet de intentie om je te genezen van een blessure of andere kwaal. Haar enige doel is dat je elk moment op haar massagestoel volledig kunt genieten.

Tijd om nu te gaan doen waar haar passie echt ligt. Jouw een ultieme beleving laten ervaren.

Dus stap uit je stress,
stap in de stoel!